Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа!

„На сутрешния брифинг д-р Кунчев изрече лъжа или, ако не е излъгал, значи не е наясно с нещата. Той каза, че във всички болници има маски от най-висок клас. Няма такова нещо! Нито в болницата, нито в ДКЦ-то, където работя. Ще се увеличава броят на заразените здравни работници. Поради незнанието му! А е главен санитарен инспектор“. Това написа на стената си във Фейсбук известният сливенски лекар – д-р Димитър Павлов, специалист по вътрешни болести и гастроентерология, общински съветник от ПП ГЕРБ – Сливен.
„От НОЩ лъжат и резултатът е 34 заразени медици вчера и над 100 досега. С това темпо скоро може да има дефицит на персонал“, добавя д-р Павлов. И още:
„Другата лъжа,която казаха, е, че всички контактни са тествани за КОРОНА. От 18.04 отделението ми е карантинирано за 2 седмици. Става дума за 25 човека. До момента никой не ни е изследвал, а всеки от нас има семейство. АКО НЯКОЙ ОТ НАС Е ПОЗИТИВЕН, какво става, господа от щаба? Кога ще ни изследват? Когато влезем в статистиката на заразените!?“
„Не сме тествани, защото никой не ни е търсил. А сам не мога да отида и да платя, защото съм под карантина, заради болен с корона в отделението“, уточнява д-р Павлов.

12 отговора на “Сливенски лекар изобличи НОЩ в лъжа!

  1. Защо не се даде гластност за ситуацията в национален мащаб, а само в местните медии?

  2. Прави са лекарите и в съседния град няма маски ръкавици и спирт,които преди COVID имаше.Какво става?Ако това продължава ще останат без персонал.

  3. Народе на бунт стига спа брадви ножове кои какво има на бунт

  4. Браво д-р Павлов!Един много добър специалист и човек да каже истината!!

  5. Адмирации за д-р Павлов-при това и Общински съветник от квотата на “Герб“…Сега трябва да го подкрепим,за да не му се случи “НИЩО ЛОШО“…/защото…твърде е вероятно!/

  6. Защо ли не ми одобрихте Коментара?…Ха-хаа!…Имало “Свобода на Словото!…“/РБ-на 111-то място!Браво!/

  7. Пийте витамини Нутрилайт !!! Дабъл Х , Чесън, ехинацея, Вит Ц , Цинк и Селен ! При заболял дозите се утрояват ! И нема да имате проблеми с обикновения вирус
    !!!

  8. Ситуацията е същата навсякъде, дори и в софийските елитни болници. Лекарите са принудени сами да си купуват предпазни средства. Тестват се всякакви връзкари, но не и те, които са изложени на най-голям риск, независимо от линията, на която се намират – първа или втора.

  9. Д-р Павлов, не ф.б е място където да се говори за това са брифингите да се дава гласност и обсъждат тези неща! Подайте сигнал до Н.З.И / националната здравна инспекция/ Предизвикайте проверка и тогава плюйте! Като лекар Дайте решение за справяне като знаете !!!

  10. Нали има средства, специално за екипиране с всичко необходимо за предпазване на медиците?!?
    Сега се оказва, че те дори сами си купуват!!!
    Това ли ви е грижата? Това ви да само гръмките
    Фрази, а налице – гавра с човешкия живот!!!

  11. Pingback: Цялата инфекциозна клиника на св. Анна била с позитивни серологични тестове Двайсет хирурзи в “Пирогов” са с COVID-19 – koMEDIA.bg·

  12. Pingback: Най-малко двайсет хирурзи в “Пирогов” заразени с COVID-19 - STV·

Вашият коментар