Радев не може да свали Борисов! Президентът няма харизмата на водач на бунт – не може да раздели нацията с 400 походници!

Цвета Караянчева напразно пише с патос във фейсбук. Президентът не може да свали ББ с 400 походници и скандирания „Мафия“ и „Радев“. Няма протести, няма служебен кабинет.

Ако не бяха и бесепарите, щеше да остане само с Васил Василев. Президентът няма харизмата на водач на бунт. И не може да раздели нацията – с 400 походници не става.

Медиите не му обърнаха внимание. С фейсбук активисти и тролове не става – „Да подкрепим президента!“, „Да свалим Тирана!“. И какво – 400 походници от две партии и една неправителствена организация.

Ами къде са феновете на „президентската партия“?! Къде са симпатизантите на „единенците“? Къде са кандидат-премиерите и министрите от „опасния“ служебен кабинет – поне те да бяха излезли. Нямаше ги. И служебен кабинет на президента няма да има.

Бойко Борисов трябва да оглави инициативния комитет за втория мандат на Румен Радев, а Делян Пеевски да главен спонсор – по-добър президент няма как да си изберат: пълен съвместен мандат, икономиката върви, растеж, курс към еврото.

Така че Цвета Караянчева напразно хаби патоса във Фейсбук – никого не разделя президентът и нищо не руши, а още по-малко пали „фитила на бунта“.

bgsniper.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s