Две чужди тайни служби скалъпили партенката с Наришкин и Божков

.
Васил Божков и Сергей Наришкин
Две чужди тайни служби скалъпили партенката, че шефът на външното разузнаване на Русия Сергей Наришкин е искал от властите в ОАЕ хазартния бос Васил Божков да бъде освободен от ареста.

Това съобщиха за Фрог нюз източници от ДАНС. Служителите от родното ФБР били наясно, че става въпрос за фалшива информация, както и че се касае за оперативна игра. Източниците ни обясниха, че едната от службите е на страна извън ЕС, но подкрепяна от Европа.  За разпространение на невярната информация в родните медии бил използван човек до властта, поставен в зависимост от въпросната служба. Твърди се, че тя го държала с множество компрометиращи материали. Източниците ни обясниха, че той често бил привикван в чужбина за инструктаж.  Въпросният властимащ демонстрирал пък самочувствие на родна земя, защото смятал, че зад гърба му стои чуждо разузнаване.

Днес  Сергей Наришкин съобщи официално, че при посещението си в ОАЕ  не е обсъждал освобождаването на българския бизнесмен Васил Божков. Въпреки това името на бизнесмена фигурира в доклад на бившата  Националната служба за сигурност, днес ДАНС като човек, особено близък до Русия.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s