Мъж изгори децата си, за да не им плаща издръжката

В руския град Кузбас съдът се произнесе с присъда за отвратително убийство. Делото е било заведено срещу 39-годишен мъж, който не искал да плаща издръжка за децата си и заради това ги запалил и изгорил.

Пожарът е станал още през 2005 година, но окончателната присъда е била произнесена едва сега. По данни на разследващите мъжът не искал да признава бащинството си, затова запалил апартамента на бившата си приятелка.

Той облял предварително стените и пода със запалителна течност, за да е сигурен, че никой от хората вътре няма да се спаси.
След като запалил апартамента, си тръгнал. Майката все пак успяла да се измъкне от горящия дом, измъквайки от там майка си и двете си малки деца – 8-месечната Полина и 2-годишната Анастасия.
Те обаче починали от задушаване часове по-късно. След известно време майката изпаднала в кома, а бабата на малките деца починала от изгарянията си.

Разследващите са убедени, че единствената причина за жестокото убийство са парите. След раздялата с майката на децата си мъжът си хванал млада любовница и предпочитал да харчи парите си за нея, а не за дъщеричките./ БЛИЦ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s