Бивш шеф на ТЕЦ-Сливен зове: „Да се разделим с ЕС! Разсипаха ни и ни направиха на луди“

Колкото по рано се разделим с тоя ЕС, толкова по- добре!
Разсипаха ни и ни направиха на луди.
Където и да отида – искат да им попълвам и подписвам декларации за лични данни. Като че ли тия данни не ги знаят дори и млекарите, от които купуваме мляко. Във всички социални мрежи се знае за всеки и всичко, дори до крачка, къде е.
А представяте ли си с тая ВЪРХОВНА измишльотина, само и само да създадат работа на скъпо платени комисари. Като нашата – френска кокона и хилядите сътрудници и администратори в цяла Европа. Какви огромни милиони се хвърлят, каква бумащина пада и какво огромно губене на време за и без това непоносимо мудната ни и недопустимо раздутата администрация- десетократно по- голяма от тая на европейските страни.

Представяте ли си в какво непоносимо състояние са вече гражданите на и без това, огромните опашки, губейки си по цели часове, където хората се самообслужват он лайн за няколко минути.

Блокира се цялата съдебна система и скоро ВСИЧКО ЩЕ ИЗПУШИ И ЩЕ ИЗМЕТЕ И УПРАВНИЦИ и Европейски Съюз, защото вместо да помагат – САМО НИ ПРЕЧАТ, ПРАВЯТ НИ НА МАЙМУНИ И НИ ДОУНИЩОЖАВАТ!

Цаню Дончев, бивш изпълнителен директор на ТЕЦ-Сливен, Фейсбук

One response to “Бивш шеф на ТЕЦ-Сливен зове: „Да се разделим с ЕС! Разсипаха ни и ни направиха на луди“

  1. Колкото по-бързо махнат ТЕЦ-овете, толкова по-добре. Но преди това си оправете поразиите из Българка, защото от една година стои разкопано и прилича на пейзаж на гр.Сливен при управлението на един друг кмет с гола глава. На човека европейския съюз му пречел, да държи цял квартал разкопан.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s