На Жеравна кипи оживена търговия с националните ни интереси

На Петрова нива „защитниците“ на националните интереси ги няма в множеството

Те избраха подобието на събор в Жеравна, с чевермета, гайди, стрелби с черен/димен барут и разни други демонстрации на простотии на власт имащите, отнели правата на малката община

На Петрова нива са се събрали над 10 хил. души, там е и гвардейската рота. Там е и президентът. Казват, че президентско присъствие има за първи път от седем години насам. Факт, който заслужава анализ.
„Защитниците“ на националните интереси . Онези, които години наред трупаха дивиденти (политически, а и финансови), днес са управляващи и нямат нужда от Петрова нива. Вече имат властта, така че идеите могат да се забравят, или да се изпратят някъде за време, когато може отново да са необходими. И не е странно, че Каракачанов мълчи, не е странно, че неговите партньори В.С. и В. С. днес мълчат. Не са на ревюто в Жеравна, където кипи оживена търговия с националните ни интереси под формата на събор, с чевермета, гайди, стрелби с черен/димен барут и разни други демонстрации на простотии на власт имащите, отнели правата на малката община. Там присъствието е на добро управленско ниво в лицето на Цветанов.
А от Петрова нива добрата новина е, че премиерът Бойко също го няма и, слава Богу, не мърси тържествата с простащината си.
Един Тодор Александров ни трябва днес! Много ни трябва!

Любомир Кольовски

Един отговор на “На Жеравна кипи оживена търговия с националните ни интереси

  1. Глупости! Навярно пишещия статията никога не е бил в Жеравна, ако е пък бил е неспособен да усети духа на Жеравна, родното място на моите предци.

Вашият коментар