Време е да сложим край на циганския произвол!

ДО

Сотир Цацаров
Главен прокурор на Република България

ген. Румен Радев
Президент на Република България

С копие до:

Димитър Главчев Председател на 44-то Народно събрание

ген. Бойко Борисов Министър-председател на Република България

Валентин Радев Министър на вътрешните работи

Цецка Цачева Министър на правосъдието

Мая Манолова Омбудсман на Република България

Уважаеми дами и господа, Българи, 

В страната ни едно след друго пламват огнища на междуетническа саморазправа. Циганските набези в запустелите села на обезлюдена България са ежедневие, психическият и физически тормоз върху възрастните хора, изнасилванията и жестоките убийства, извършени от цигани, често пъти за удоволствие и със садистична жестокост също станаха ежедневие. Време е да сложим край на циганския произвол!

Отговорността за прилагане на необходимите законови мерки, с всички средства и с цялата строгост на закона, е на държавата и нейните правораздавателни органи! Защото отговорност на гражданите на страната е да искат от държавните институции отговори и да оказват върху тях натиск те да изпълняват законовите си задължения.

Гражданите на България имат право да изискват възтържествуване на справедливостта, когато тя е нарушена и когато държавата едностранно я изключва като условие на обществения договор между граждани и държава! Справедливостта изисква държавата, чрез МВР и службите за сигурност да приложи цялата сила на репресивния си апарат за овладяване на циганската агресия. Ако държавата не вземе мерки, рискуваме локални междуетнически конфликти, които могат да прераснат в нещо много по-сериозно!

Циганите не са за подценяване, организирани са, а някои кланове и добре въоръжени. Тях от малки ги възпитават в расизъм спрямо българите и някои техни групи /кланове са готови да „колят гяурите“. Ако държавата не реагира с репресивни мерки в гетата и катуните, напрежението ще ескалира. Циганите живеят със самочувствието, че всичко им е позволено и че ние, българите, нямаме място в „тяхната“ държава. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги! Циганите са етнос, който може да създаде проблеми, несъпоставими с никои други! Време е да заявим на висок глас: „В България има цигански проблем!“ Днес проблемът с циганите в България трябва да разглеждаме и решаваме като важна част от националната сигурност!

Необходима е специална държавна политика за циганите! Те, сами по себе си, не са еднакви. Имат кланово разделение, строга йерархия и много стройна организация! Някои имат желание да се интегрират и го правят, без финансиране от програми. Просто децата им учат, рецитират „Аз съм българче“ и не желаят да ги свързват със събратята им катунари. Други, като например клановете от Бургаския и Плевенския региони са диви, първични и кръвожадни, и по нищо не се различават от някогашния башибозук.

Те са на една крачка да колят българи за удоволствие. Трети, като например циганите от Варненско, Добричко и Силистренско се турцизират, запазвайки светския характер на вярата си, доколкото при циганин може да се говори за вяра. Пазарджишките са особено опасни, защото се ислямизират!

Следователно, спрямо циганите държавата трябва да прилага принципа „Разделяй и владей“. Те, като цяло, не могат да бъдат интегрирани, но могат и трябва да бъдат държани под контрол! При правилно прилагана държавна политика след 2-3 поколения можем да се справим с опасността да превземат страната в буквалния смисъл на думата! Държавата трябва да предприеме най-после систематични мерки и действия, във всички аспекти, за разрешаване на проблемите с циганския етнос, проблеми, които създадоха политиците на „прехода“!

Алтернативата е междуетническа гражданска война, което е вероятна цел на някои сили. Това не трябва в никакъв случай да се допуска! За решаване на „циганския проблем“ държавата трябва да работи с граждански организации, различни от тези, защитаващи циганския етнос и неговия комфорт, осигуряван от политиците! Етническите Българи в България имат законното право да бъдат защитени от циганския произвол в собствената си държава! Ако държавните институции абдикират от тези свои функции, Българският народ има своето конституционно право да оттегли доверието си от властта и да зачеркне обществения договор с политиците!

Народът, в качеството му на Суверен, има право да се откаже от институциите, които отказват да изпълняват задълженията си за налагане на законността и справедливостта, като висши ценности на народовластието! В случай, че Заповедта на Народа не бъде изпълнена, Народът има право да приеме бездействието на политиците като провокация към насаждане на етническо напрежение и мотивиране на българското общество за гражданско неподчинение!

С уважение: ГРАЖДАНСКО ЕДИНЕНИЕ „БЪЛГАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ”

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s