Арестуваният диджей с ексклузивен коментар за среднощната акция на Валери Симеонов

Диджей Станчо, който бе арестуван по време на среднощната акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, сподели гневен пост във Фейсбук.

„Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в „Слънчев бряг”, отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг. Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си”, написа той.

По-рано днес Валери Симеонов написа в социалната мрежа: „От тази нощ битката за тишината ще бъде война. Следва продължение”. Заканата му е по повод шума в курортния комплекс „Слънчев бряг”. По думите му след среднощната акция, в която е бил „закопчан” с белезници и един диджей, а няколко заведения – затворени, „Слънчев бряг” се е превърнал в „синоним на нормален и тих европейски курорт”.

http://7dnisofia.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s