Няма кой да спре безчинствата на сливенските цигани на бургаския плаж! /СНИМКИ/

 

Дамски превръзки, изпражнения и урина в морето, а първоизточниците на замърсяване са стотици плажуващи от ромски произход и..кучета. Не става въпрос обаче за долнопробен африкански плаж, а за бургаския- в точно определен периметър. Неохраняемата зона между Северния и Централен плаж се е превърнала в бунище. Там е пешеходният мост в морето и по принцип санкциите могат да достигнат до 2000 лева на човек. Отделно циганите скачат масово от самия мост във водата, а това също е забранено.

Проблемът в един момент бе овладян от местната власт, но сега картината пак е потресаваща. Наши читатели изпращат снимки и твърдят, че не става въпрос само за роми от Бургас. Многолюдни семейства пътували ежедневно с влак от и Сливен. Мъкнели куфари със себе си в които освен „плажни принадлежности“, държали храни, напитки и..ножове. Всичко това илюстрира организиран характер на мероприятието.

„Изглежда някой иска да саботира сезона в Бургас или да омаскари навярно наемателите на двата плажа. Хората масово се възмущават и фотографират. Бог знае къде отиват тези снимки и какъв апел се отправя чрез тях. Мостът в пешеходната част на пясъка, трябва да се загради и да има една или две пролуки откъдето да се минава. Какви са тези табори и нечистотии?“ казаха възмутени от циганските безчинства.

http://uniconbg.com/

Advertisements

One response to “Няма кой да спре безчинствата на сливенските цигани на бургаския плаж! /СНИМКИ/

  1. Докога тези цигани ще правявт каквото си искат, без да се съобразяват с каквото и да е ? Има ли държава и закони , има ли власт за да преустанови циганските своеволия не само там , а в цяла България ? Докога ще храним кучета , които ни лзят !.?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s