Петър Низамов помогнал на сливенката Даниела – майката с отнетите деца

Обвиненият в хулиганство и нанасяне на телесна повреда на оператор от Би Ти Ви Петър Низамов – Перата, доведе в съда двама свидетели, които да докажат, че е добър човек. Това се случи на заседанието в Пловдивския окръжен съд, който трябва да реши дали да го пусне от ареста.

Майката в тежко социално положение с три деца от Сливен – Даниела Колева разказа, че Перата й е помогнал след излъчен за нея репортаж. Свидетелят Тони Новачев пък обясни, че фирмата му за износ на дървесина на практика не рабити след задържането на Перата, а тя давала хляб на 7 души, сред които и на роми, пише „Марица“.

Адвокатът на Низамов – Мартин Пеев, на свой ред разказа, че Перата е спасил 20 котки, които щели да бъдат зазидани в сграда в Бургас. Друг аргумент да се иска освобождавето на Перата от ареста е, че той вдигнал високо кръвно, а го лекували с опасни за здравето му лекарства.

Припомняме, че по-рано миналия месец Асеновградският съд пусна на свобода, мангалите-биячи на български деца, а остави в ареста Петър Низамов, заради един скалъпен инцидент с оператор на Боклук тв, пише в коментар „Гъдел нюз“.
Държавността ни явно вече никаква я няма…а закона важи избирателно само за „неудобните“!
Властта май забравя,че когато Закона е потъпкван от официалните упълномощени да го прилагат институции,следва НАРОДЕН СЪД…

Асеновградската кабелна телевизия ТВ САТ КОМ пък излъчи видео, от което показва съвсем друга гледна точка.

Няма да ставаме адвокати или да вземаме страна, но за пореден път се убеждаваме, че истината по телевизия БТВ – явно има много лица. На записа ясно се вижда как оператора на БТВ съвсем умишлено блъска с лявата си ръка телефона на Петър Низамов – Перата и неговата реакция, която последва след това.

Докога една телевизионна медия ще манипулира общественото мнение в България, когато вече се вижда ясно и с просто око, че поръчат ли им да изкарат някой виновен, те не се спират пред нищо. Припомняме на нашите читатели, че Петър Низамов заведе дела на няколко дела срещу медии и това скалъпено обвинение, след като изгледахме записа поне 50 пъти, можем да наречен ФАРС – колеги, пълен фарс. Ударихте дъното с това поръчково обвинение и проявата на агресия от страна на вашия служител, не е самоотбрана, а лъжите му в ефир пред цяла България след това, явно не са случайни. Но както се казва, на лъжата краката са къси.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s