Режат силикона на Анита Мейзер в Сливен

Претенциите на Черната вдовица Анита Мейзер в затвора прескочиха всякакви граници. Скандалната варненка, която е в панделата заради смъртта на мъжа си Николай Димов, поискала пластичен хирург да подмени силиконовите й импланти зад решетките, пише „Ретро“.

Наскоро Анита била изведена с конвой от Сливенския затвор до болница, след като се изплашила, че има рак на гърдата. Мейзер напипала бучка в едната си. Обстойните изследвания обаче са установили, че няма притеснения за състоянието на Анита и тя била върната зад решетките.

Мейзер обаче не се успокоила и все още е на тръни, че с гърдите й нещо не е наред. Имплантите й са вече на почти десет години и им е време за смяна. Не се знае обаче кога миската ще напусне затвора, тъй като все още няма никаква яснота по делото. Очаква се съдбата й да стане ясна до месец, когато ще бъде произнесена окончателната присъда.

Анита обаче била готова да си плати за по-ранна операция, стига управата на затвора да й позволи пластичен хирург да влезе зад решетките.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s