Телефон за сигнали на гражданите обяви предприятието по озеленяване

Общинското предприятие „Озеленяване“ в Сливен обявява телефон, чрез който гражданите може да подават информация за места, нуждаещи се от неотложно окосяване. Директорът на дружеството Веселина Казакова заяви пред Радио „Фокус“ – Сливен, че всеки желаещ да информира за такива райони може да позвъни на телефон 087 6 044 089, както и да изпрати снимки на e-mail: landscaping_sliven@abv.bg. Идеята е да бъдат обхванати повече проблемни участъци и промяната в града да бъде видима.

Веселина Казакова изрази удовлетворението си, че предприятието изпълнява успешно дейността си и вече са окосени и почистени немалко места, включително и такива, за които не са полагани грижи от години. Тя благодари на екипа си за отговорното и всеотдайно отношение към задълженията им, с който работи на терен. „Работим по график, но искаме да дадем възможност и на гражданите да дават информация за местата, които според тях трябва да бъдат почистени и окосени приоритетно. За нас е от изключителна важност да удовлетворим желанията на жителите на града и полагаме големи усилия промяната да се забележи“, каза директорът на общинското дружество.

Веселина Казакова заяви, че не само се коси, плеви и подрязват храстите, но и се събират и изхвърлят разпилените боклуци. Вечер тя контролира и дали се поливат зелените площи. Общинското предприятие по озеленяване започна своята дейност на 3 юли.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s