Десислава Танева шашка парламента с близнаците

Хранят бившата министърка като за трима, тя не спира да работи

Бившата земеделска министърка Десислава Танева шашка всички свои колеги в парламента с наедрялото си коремче. Депутатката очаква близнаци, а бременността толкова й личи, че народните представители се чудят как да й угодят. Радостта в ГЕРБ при вида на Танева е огромна, нейните колежки не спират да я глезят и да я пазят.

Председателката на земеделската комисия се радва на вниманието не само на своите близки приятелки в партията на Борисов, но и дамите в опозицията я поздравяват и й правят път. „Толкова се е разхубавила, прекрасна е. Откакто е бременна, всички се стараем да й правим деня по-приятен”, споделят приятелки на Танева в партията. Самата тя пък е стриктна по отношение на работата си независимо от напредналата бременност. Танева е изрядна в пленарните заседания, като не пропуска и ден в парламента, въпреки че има извинение да си почива. Според нейни близки дружки в ГЕРБ Танева е перфекционист и никога не си е търсела извинение, за да почива или да не работи.

Бащата на бъдещите близначки също полагал всички грижи Танева да се чувства спокойна и нищо да не й липсва. Кметът на Котел Коста Каранашев се стараел да не натоварва половинката си, но пък не одобрявал, че не спира да работи въпреки напредналата бременност и наедрялото си коремче.

Близначките, които ще запълнят живота на бившата министърка, трябва да изплачат в средата на август. Дотогава тя е споделила пред свои колежки, че смята да работи и да не се отказва от социалния си живот, но след това ще се отдаде на заслужена почивка и ще посвети цялото си време и внимание на бъдещите си дъщери.

Танева, която е от Сливен и на 9 юни навърши 45 години, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. Коста Каранашев спечели местните избори през 2015 г. на първи тур с 53,67 на сто и обеща на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене./в. „Ретро“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s