Най-католическата партия в света узакони гейбраковете. Това е РЕ:Контрареформация! Римокатолицизмът умира!!!

epa06057236 Members of the Green Party around Volker Beck (C) celebrate after the vote on legalizing same-sex marriages, at the German parliament (Bundestag) in Berlin, Germany, 30 June 2017. A majority of the German parliament voted in favor of legalizing same-sex marriages. EPA/CLEMENS BILAN

Германия подкрепи гейбраковете, гърмят световните агенции. Стореното е благодарение на Християн-демократическия съюз. Това е най-големият политически скандал за Ватикана, защото ХДС е най-католическата партия в света. Детето предаде създателя си!

Римокатолическата църква загуби своята германска партия още при папа Ратцингер /Бенедикт 16-ти, който е жив и го водят „папа в почивка?”/. Той бе принуден с мълчаливо съгласие да приеме протестантските залитания на най-влиятелната католическа партия, но не успя да се съгласи тя, дори ръководена от протестантка-бивша гедерейска комсомолска секретарка, да бъде завзета изцяло от евангелисти. Гласът на Йозеф Алойзиус Ратцингер /първият немски папа след Адриан VI (1523)/ бе заглушен и задето го изкараха сътрудник на нацистите. Не се доказа, но немецът не издържа и се оттегли.

Папа Ратцингер стана неудобен с разкритията за педофилията във Ватикана,  но след като открито обяяви, че Римокатолическата църква няма да приеме никога еднополовите бракове, му ПОДАДОХА оставката. Прецедент.

Ратцингер бе приятел с Кол, но не и с Меркел, нищо, че й се усмихваше по йезуитски, макар да не е йезуит, за разлика от мрачния си наследник Хорхе Марио Берголио.

Франциск обаче не направи нищо, за да спре нашествието содомизма в западния свят, да се издигне в култ и да бъде санкциониран от официалните власти. Нищо чудно утре този или следващият папа да заяви, че не трябва да се обръща внимание на Свещеното Писание – Библията – на Стария и Новия завет, на думите на светите апостоли за мъжеложството.

А с мъжеложци Римокатолическата църква умира. Защото няма да има наследници. По същия начин, както е мит, че македонците са наследници на Александър Велики, понеже от историята е известно, че е бил педераст.

Лицемерието – да не е участник в икуменическите процеси, но задкулисно и с милиони подкупи да ги направлява, оказа лоша шега на Римокатолическата църква.  В края на 20-ти, но особено в началото на 21-ви век протестантите изместиха католиците в Западна Европа по-бързо, отколкото го сториха през 16-17-18-ти в. Същото е и в Северна Америка днес /Южна още я държи Ватиканът/. Не като брой, не като съдържание дори, а като послание. А после крачката до неоезичеството – вижда се, е съвсем малка.

Римокатолическата църква вече е само музей и освен диктаторските наркомански и марксистки режими в Латинска Америка, тя няма никакво влияние в света.

След Реформацията, Контрареформацията, това си е историческа РЕКОНТРАРЕФОРМАЦИЯ!

Вече не си заслужава да биеш път до Рим, за да видеш папата. Достатъчно е да подкрепиш някъде в Европа гейпарад, за да си християн-демократ.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s