Борисов: Царят знае, че много го обичам!

За българското председателство в ЕС ще има Съвет на старейшините – хора с опит, които ще помагат безвъзмездно. Сред тях ще бъде и премиерът (2002 – 2005 г.) Симеон Сакскобургготски. Новината съобщи лично министър-председателят Борисов.
 Ще поканя Симеон Сакскобургготски в съвет на старейшините за европредседателството, обяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия. Това е първото телевизионно интервю на министър-председателя за третия му управленски мандат.
 Той отговори на въпрос защо не е бил на рождения ден на Симеон на 16 юни. Тогава Борисов спешно бе опериран от менискус на коляното.
„Защо стана така ли? Набесне ли се, сине, ми казваше майка, като се връщах от мач“, образно обясни ситуацията Борисов. „Обадих се на царя, честитих му лично. Той знае, че много го обичам. Тези дни, като се върна ще намеря време да го посетя, а и той ще намери време“, продължи Борисов. И коментира дългата опашка от хора, които чакаха във „Врана“, за да поздравят Симеон. „Като ги гледах тези царедворци, те го провалиха, щеше още да си е премиер, ако не бяха те“, каза Борисов.

Епицентър

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s