Тези, които се явяват пред избирателите си като християндемократи, стават политическата основа на хомосексуализма и разврата в световен мащаб!

Да поговорим за ценности и техните гаранти. Според всички световни лидери от двете страни на Океана, християнските ценности са в основата на съвременния цивилизован свят. Това са онези християнските ценности, на базата на които съществуват почти всички европейски политически субекти, били те консервативни или християндемократически. Нещо повече, самата Меркел е председател на такъв съюз. Именно християнската етика, обаче, казва ясно и недвусмислено: „Мъж до мъж да не ляга.“ Има и редица други напълно автентични ценности в тази посока. И какво се случва? Тези, които се явяват пред избирателите си като християндемократи, носители на традиционни библейски ценности, стават политическата основа на хомосексуализма и разврата в световен мащаб. Кое точно е „хритияндемократическото“ в това действие?!

Американците пък са гаранти на световния мир и правата на човека. Те наложиха задължителната отмяна на смъртното наказания. Внимание! Тези, които наложиха върху другите народи собствените си витиеватости, дефинирани като ценности, до ден днешен изпълняват смъртно наказание в собствената си страна. И не само там! Кой от новороденото протестърско общество е готов да защити християнската ценност: „Не убивай.“ А кой е готов да скочи в защита на правата на умиращите в САЩ? Никой, нали!?

Руснаците се изживяват като Трети Рим в контекста на ситуацията в която са попаднали.Глупава ситуация, но факт. Те са „византийците“ на света, разбирайте единствените православни християни. Според тях. Как, обаче, се реализират ценностите, като и последния свещеник е служител на КГБ и върши малко по-различна дейност от свещеничество? И как се спазва християнската заповед :“Не кради“ в условия на абсолютна държавна олигархия? Няма да има отговори, зная.

И така. Живеем в свят на ценности. Толкова виртуални и лицемерни, колкото са и политиците, които ги изповядват. Вълци в овчи кожи…

полк. Николай Марков, ФБ

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s