В Сливен и през 2017 г. има туземците

Развитите общества отдавна са преминали към разделно събиране на отпадъци, а в Сливен и през 2017 год. още виреят туземците, които не могат или не искат да си хвърлят боклука в казана и затова го мятат през терасата.

Не знам как да нарека подобни индивиди. Свиня не е подходящо, защото животното свиня всъщност не прави такива мизерии. Вие сте просто едни простаци!

Апелът ми не е към вас и вашето гражданско самосъзнание, защото вие изобщо нямате такова, още по-малко има нещо „гражданско“ във вас, нищо че живеете в град.

Апелът ми е към общината. Глоби, глоби, глоби, глоби и пак глоби! Само с глоби някои маймуни ще успеят да станат най-накрая човеци.

Пример от други държави: цивилни полицаи, патрулиращи из града, които ще те глобят ако не си направиш труда да уцелиш кошчето.

Друг пример: ако има хвърлен боклук през терасата и не може да се докаже кой точно го е метнал, глобяват се всички собственици на сградата. Иначе казано, аз не виждам как освен с глоби тези простаци ще скъсат най-накрая с туземните си нрави.

Катерина Иванова,

Born in Sliven


„Сливен ДНЕС и УТРЕ“ публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s