И в Сливен организират „Марш за европейско правосъдие“

Свободни граждани на Сливен,

Справедливостта и върховенството на закона нямат цвят, нямат социален статус, нямат етническа принадлежност, нямат образователен ценз, нямат религия, нямат партия.

Справедливостта и върховенството на закона са обединяващи за всички, които искат да живеят почтено в една демократична и просперираща държава. За всички, които искаме нашите деца да изберат България за свой дом. За всички, които искаме родителите ни да живеят достойно и гордо. За левскари и цесекари, за бедни и богати, за сини и червени, за българи и турци, за неграмотни и професори. Всички ние искаме едно и също.

Корупцията, беззаконието, принципът на правото на силния, безпътицата, масовата бедност, неграмотността, омразата, разделението са изгодни само за подлеците и измамниците. За онези които крадат, които мамят, които злоупотребяват с власт и публични средства. Онези, които тровят живота ни всеки ден спокойно и с надменно презрение към нас, защото знаят, че в беззаконна държава няма да ги постигне заслуженото наказание.

Има само една разделителна линия – тази между почтените граждани и подлеците които крадат от нас.

Нека на 14.06.2017 г. да излезем заедно и да присъединим нашия славен град към Националния Марш за европейско правосъдие, за да покажем, че можем да бъдем силни единомишленици и да поискаме от самозабравилата се политическата върхушка повече справедливост, повече морал, повече почтеност и гарантирано върховенство на правото!

Някога нашият град е родил индустрията на тази страна, бил е сред първенците в създаването на българското образование, борбата за национална независимост ни е дала гордото прозвище „Градът на стоте войводи“…

Днес отново е време за борба за свобода.
Можем ли отново да сме в първите редици?

Елате лично, доведете приятели и съмишленици и споделяйте, за да научат повече свободни хора!

14 юни 2017 от 18.30 до 20 часа – Сливен, Старият бряст

Инициатива „Правосъдие за всеки“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s