Как Тачър, за да се разправи с миньорите, наложи мита за „глобалното затопляне“

Тъй като много хора не са наясно за какво става дума, да им обясня „глобалното затопляне“. Та такова няма. Всички сериозни научни изследвания доказват, че няма никаква връзка между човешката дейност и затоплянето. Но. След „но“ следва истината, нали знаете.

През 80-те години комунизмът загуби почва и хиляди активисти на запад се озоваха в небрано лозе. Точно по същото време пък една анти-комунистка -Маргарет Тачър, трябваше да се разправи с протестиращи миньори. И така един шведски учен случайно пуснал мнението си за „глобално затопляне“, стана звезда. Червените активисти на запад решиха да станат зелени. А Тачър нареди на учените да докажат глобалното затопляне, за да може да строи АЕЦ, и също – да удари миньорите, които добиват въглища за ТЕЦ. Този странен съюз на нови зелени и на реките от пари на Тачър, доведе до надигане на цяла нова псевдо-научна вълна.

С времето тя стана толкова голяма, че всеки, който я оспорва, биваше заклеймен, и не можеше НИКОГА да получи пари за изследвания, дори в съвсем друга област. Така учените си наложиха автоцензура, а всички изследвания започнаха да придобиват „зелен“ оттенък.

Например ако искате да изследвате таралежите, не можете да получите пари никога. Но ако формулирате „Популацията на таралежите под влияние на глобалното затопляне“, веднага получавате грант.

Цялата тази история роди гигантски паразитни индустрии от типа на зелената енергия и репресиите над фабрики и заводи. Икономиката се изнесе и по тази причина, в страни където си затварят очите.

Е, сега историята свърши. САЩ банкрутираха, народът започна да обеднява, появи се Тръмп. Скоро ще изплува и истината. И истинските изследвания. Които показват, че има по-голяма връзка между затоплянето и извънземните, отколкото между затоплянето и фабриките.

Лъжата просто рухна…

Добри Божилов
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s