Вижте сливенската фотография, която спечели в конкурс на Мария Габриел

Вижте фотографията, която получи първа награда в конкурса „Моят Сливен“. Неин автор е Костас Анастасиу – един унгарец от Сливен.

Кметът на община Сливен Стефан Радев връчи наградите на победителите в конкурса за фотографии „Моят Сливен“. Конкурсът беше организиран от зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел и Община Сливен. Припомняме, че вчера Мария Неделчева-Габриел бе номинирана от българското правителство за еврокомисар, а секторът, за който по всяка вероятност ще отговаря, е „Дигитализация“.

Данаил Христов, Костас Анастасиу и Илия Атанасов са големите победители в надпреварата. Те получиха билет за пътуване до Брюксел, където ще посетят Европейския парламент. Поощрителни награди от Община Сливен бяха връчени на Неделчо Великов, Хасан Коджавеизов и Цветанка Митева. Останалите участници бяха наградени с грамоти.

Кметът Стефан Радев заяви, че Сливен е град, в който има много какво да се покаже. Той благодари на всички за участието и за запечатаните мигове от града.

18 души се включиха в конкурса за фотографии на тема „Моят Сливен“, който започна през месец февруари. Над 30 от снимките им са подредени в изложба в зала „Сливен“, където се състоя и награждаването на победителите. Експозицията ще остане във фоайето на залата до края на месец май.

Снимки

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s