Новият екоминистър разцепи партията на Кунева в Сливен

Нямам достатъчно силни и същевременно обидни думи, за да квалифицирам третото и най-нелепо натрисане на Борисов във властта. Безпринципност ли е истинската дума за тези патрЕОти, които обслужиха болното му его? Или тотална липса на експертност и визия за спасяването (не за развитието) на България?

Един пример ще опише всичко това. Министърът на екологията Нено Димов. Започнал от СДС, минал през Костов, акостирал временно при кукувицата Кунева, натрисането му за водач на листата в Сливен разцепи партията. После на заплата при мен – в ТВ 7 или в продуцентската ми компания (не помня вече) като „анализатор“ в едно женско предаване по молба на близки до Борисов. За кратко протестър от „умните и красивите“. После на заплата при самия Борисов като „десен“ анаЛизатор.

Сега пък министър на ресурсно министерство от квотата на Каракачанов, но изваден от джоба на премиера. Давате ли си сметка КОЙ пише подобните роли на този бездарен, но послушен и лансиран от режисьора актьор?

Тази бездарна личност и нейната безгръбначна, но безполезна второстепенна роля на „плазмодий- пенкилер“ описва всичко. Цялата срамна сделка.

Новината е, че мумифицирането на Борисов в този гротестен вид и с подобни балсаматори ще раздели народа окончателно и ще го извади на бунт срещу наглата гавра.

Николай Бареков

Advertisements

One response to “Новият екоминистър разцепи партията на Кунева в Сливен

  1. Тази статия не отговаря на истината.Аз съм член на Движение България на гражданите от самото и създаване, участвах в организацията на изборите когато г-н Нено Димов беше първи в листата на ДБГ за гр.Сливен и не е разцепвал организацията в Сливен.Не зная защо д-р Борова ако е прочела статията не взема отношение за да разкаже истината, защо някой членове си подадоха молбите за напускане на ДБГ.Недопустимо е да се побликуват такива неща само да очернят човека защото не им е на нивото.Това го доказва самата статия както е написана.Накрая ще завърша със следната мисъл казана от Нено Димов-себеподобните привличат себеподобни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s