ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! НО ЧОВЕКЪТ УПОРИТО ОТКАЗВА ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ИСТОРИЯТА!.

„Понеже от 31-ви декември парите ще бъдат премахнати, гражданите разполагат с малко време за подкожно имплантиране на радиочестотен идентификационен чип (REID). В последващия тримесечен преходен период все още ще бъде възможно разплащането чрез мобилни телефони и карти, докато отпаднат и тези остарели методи. Мобилните комуникации в Европа и САЩ ще бъдат напълно преустановени за една седмица, а остарелите четящи устройства ще бъдат прибрани. И ако до тогава някой все още няма чип на ръката или на челото, e de facto ликвидиран. понеже през следващите дни пред кабинетите на личните лекари ще се чака с часове, съветваме гражданите да си поставят устройството възможно най-бързо….“
Приблизително това ще пише във вестниците в близко бъдеще. Заплащането в брой на практика и сега се забранява поетапно в Европа, което разчиства пътя към безкасова световна валута и осигурява абсолютно господство на финансовата олигархия. Намерението на водещите банкови фамилии се облекчава с любезната подкрепа на политици и масмедии. Те премълчават истината както за катастрофалното състояние на световната икономика, така и за предстоящите екстремно бурни времена и големи радикални промени.
„Никога в модерния свят държавните задължения не са предизвиквали толкова гротескна нестабилност на отделните нации. Това далеч надхвърля Гърция, Ирландия и Португалия – малки и незначителни страни, за които някои от големите правят известни жертви. От нарасналите дългове сериозно страдат държави като Италия, Испания, Франция и много други.“ (Джим Уили)
Икономиките, финансите и най-вече обществата в Еврозоната, Съединените щати и целия западен свят са прогнили. Краят на неолиберализма напомня залеза на Рим. трудно могат да се оценят социалните последици от наближаващия срив на световното стопанство. сегашната криза, която започна през 2007 година със спукания балон на недвижимите имоти в Англия, Ирландия, Испания и САЩ, вероятно ще надмине депресията от 30-те години. Многобройни сериозни икономисти са единни по този въпрос. Всеки може да си представи какво значи това. НО ЧОВЕКЪТ УПОРИТО ОТКАЗВА ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ИСТОРИЯТА!.
Водещите политици и журналисти знаят, че сме пред пропаст, и че еврото и Европейският съюз не могат да бъдат спасени. ВЪПРЕКИ ТОВА ВСИЧКИ ДЕЙСТВАТ КАКТО ПРЕДИ И ТВЪРДЯТ, ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ ЩЕ СЕ РЕШИ С ИЗВЕСТНО ПЕСТЕНЕ И МАЛКО ПЕРДАХ ЗА ГЪРЦИТЕ. Управниците и медиите нарочно оставят населението на ръба на острието! Защо? Защото всички те – знаещи или незнаещи – служат на господарите, които съзнателно инсценират случващото се. Основният фамилен картел владее не само всички големи западни банки, а чрез мощните инвеститорски фирми е сложил ръка на повечето от европейските и северноамерикански мегаконцерни, медиите, петролната индустрия и много други неща. Бедността стремително нараства дори в Централна Европа, а житейските очаквания на населението спадат от години. Докато ние известните 99% окупатори – сме заплашени да загубим всичко, шепа фамилии стават все по-богати и могъщи. Германската канцлерка Меркел постоянно подчертава, че „в Европа няма финансова, а дългова криза.“ Това естествено е пълна глупост, защото сегашните валути се крепят изцяло на задължения.“ Михаел Морис

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s