Васил Иванов: Настоявам аз и шефката на „Новини и актуални предавания“ в Нова тв да се подложим на детектор на лъжата!

Поредните НАГЛИ ЛЪЖИ на Къртицата Дарина Сарелска! Вижте заглавието, когато отворите статията : „Дарина Сарелска: „Аз репортажи за девера си не съм правила, Васил за кума си – да!“ /статия в „24 часа“ – б.р./

Моят кум се казва Станислав Богоев. Работи като мияч на автомивка в кв. Борово. Не виждам какви репортажи мога да правя за него. Има ме с него на профила ми във фб на мач на Левски. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА МОЖЕ ДА РЪСИ НЕПРОВЕРЕНИ ФАКТИ ПО МОЙ АДРЕС! Всъщност, може – тя така работи като директор на „Новини и актуални предавания“.

Носил съм бил „папки с готови данни и готови срс-та, записи, изнесени явно по незаконен начин и предоставени в съответната папка“. За коя папка и материал става въпрос. НЯМА ТАКАВА ПАПКА.

Ако Къртицата Сарелска не посочи – ще я подведа под съдебна отговорност. Настоявам аз и тя да се подложим на полиграфско изследване! Аз всички документи, които събирам по дадени случаи ги съхранявам и нося за да ги покажа на оперативка – какво съм събрал и какво имам за някой престъпник или управник.

Разследващите журналисти имат различни начини да се сдобиват с документи. Аз това правя от 15 години. Събирам документи за престъпници.

Къртицата също твърди, че съм правил материал за общински злоупотреби в община Девня. Отново НЕИСТИНА. В община Девня правих материал за председател на общинския съвет, който преди да стане такъв е дължал данъци и наеми като бизнесмен и е прехвърлил фирмата си на клошар. Къде тук е „общинската злоупотреба“ !?

Не познавала кмета на Неделино. В подслушваните от ДАНС разговори с кмета ясно личи комуникацията и връзките й с него. Материалите са по делото в съда. Когато й казах, че знам, че е предавала информация, Къртицата пребледня и смотолеви нещо от типа – аз съм от района, знаеш как е. Спомена и нещо от типа, че девер й си говорил с кмета Беширов. Със Силва Зурлева чухме прокурорката за случая и за това кой е Къртицата – Дарина Сарелска. Аз ще застана на детектор на лъжата по всички тези въпроси и на въпроси – изпълнявал ли съм поръчки. Настоявам Къртицата да стори същото.

Къртицата също твърдеше, че не е разпореждала да не се снимат кметове – два ясни записа пуснах. Имам и дълга кореспонденция с Марин Николов по темата – 5 страници в месинджъра на ФБ. Преди тази заповед, имах 15 кмета за година. Къртицата Сарелска хвали Марин Николов как работел. Марин дава на всякакви хора, непознати на никой в телевизията скрити камери, за да заснемат едно или друго. Не пита кои са тези хора и какъв е интересът им. Аз винаги на оперативки обяснявам какъв е сигнала и кой може да е заинтересуван той да излезе. По принцип така работят разследващите журналисти и полицията в цял свят – примерно при задържане на наркогрупа в 99 процента от случаите сигнала е от конкурентната група. После обратното и така си задържат наркогрупите.

АЗ ИМАМ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ПРИМЕРИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ В КАРИЕРАТА СИ. Последния е когато хванах в издънка и снимах кмета на община Никола Козлево, по сигнал на конкурентна партия. Година по-късно снимах новия кмет(който беше подал сигнала за предишния) и също разкрих безобразията му. Сигналът за новия кмет съответно дойде от стария кмет. Така се работи. Няма Бог Тангра да ти казва къде, какво и кой кмет или управник върши из страната.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s