Корнелия Нинова – сетила се Мара да се побара…


Изумената паднала от коня Корнелия Нинова рекла някъде днес, че тежко и било, след като БСП изгубила изборите, ама тъгувала „ден-два и и минало“. И като мислила, мислила, сетила се мара да се побара, че измислила, че загубили, щото не могли да обяснят много добре на хората, че… нямало да вдигат данъците…

Падналата от коня от ден на ден изпращява окончателно. Но, не. Само така си мислите. Хитричката сврака и с двата крака вади „довод“ след „довод“, подобно на изумените и „нови лица“, като едни професорчета – ивовци, людмиловци и куп подобни истерии, правейки опити да оправдаят абсолютното си насиране на изборите и поднасяне на тепсия властта на Борисов -3 с манипулативни идиотщини от типа – всички други са виновни, ние –не, щото сме дървени философи.

Падналата от коня ако продължава да я кара така, и то с такива умопомрачителни съветници, съвсем ще я докара до кривата круша. Не, че и пука особено, той наредения мач зад кулисите с Борисов си беше нареден още преди изборите, а и съвсем лъсна след изборите с кинтовите панаири на другия и „гуру“ Гергов, овъртолен с герб.

Не били обяснили за данъците, ха-ха-ха… По-кретенска кампания, по – смрадливи листи, по-високомерни и невчасови „нови лица“, по-беззъба кампания по отношение на ГЕРБ навсякъде в страната, не можеше да направи дори и някое шимпанзе.

Давай в същия дух, паднала от коня, декламирай лицемерия и лъжи. Следващият път даже и няма да се налага да играеш „под прикритие“, Боко ще те вземе направо водач в някоя от листите си.

Afera.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s