10 камери пазят селската къща на Рачков за 200 бона в Твърдица

 

Гордостта на сливенското градче Твърдица – луксозното имение на комика Димтър Рачков, е охранявано от 10 видео камери. Докато колегите му едва свързват двата края, комедийният актьор тъче на няколко стана и всеки месец пълни банковата си сметка с 5-цифрена сума. Рачков се разсипва от ангажименти, но поне знае за какво работи, пише HotArena.

 

Преди време Митко заделил 200 000 лв., които инвестирал в строежа на 2-етажната къща. Единствените обитатели на просторния палат били родителите му Станка и Минко. Те живеели в Бургас, но всеки уикенд прекарвали на чист въздух в сливенския балкан. Къщата на Рачков се намирала далече от центъра, но близо до местното езеро. Сградата била построена върху наследствен парцел, завещан на комедийната звезда от неговата баба. Актьорът прекарвал всяка ваканция при родителите на майка си и изпитвал сантимент към Твърдица.

 

Преди 3 години комикът стана почетен гражданин на градчето, а в мотивите на общинарите бе записано, че Димитър Рачков е техен съгражданин със силно изявена привързаност към населеното място. При всяка възможност, претрупаният с работа актьор бягал от шума и натоварения си график в провинцията.

 

Строежът на двуетажната баровска къща глътнал 100 000 лв., а с разходите по обзавеждане, подово отопление, камини, джакузита, озеленяване на двора и охранителната система, разположена из цялата сграда, сумата скочила двойно. Системата за видео наблюдение била от най-висок клас. Така комикът можел да наблюдава по всяко време какво се случва в имението му през мобилния си телефон.

 

Когато баба Станка и дядо Минко гостували на сина си и внука си Митко в столицата, къщата била наглеждана от пазач. Актьорът наел за градинар човек от Твърдица, който се грижел за насажденията в двора и подстригвал тревата. Съседка на Рачков веднъж седмично влизала в къщата, за да обере паяжините и да почисти. Именно тя алармирала комика през септември, че гризачи са нападнали луксозната му вила и той спешно отпрашил към Твърдица, за да търси спасение от нашествениците.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s