Посланикът на Русия в България посети Община Сливен

Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров посети Община Сливен. Той се срещна с кмета Стефан Радев. Двамата разговаряха за взаимоотношенията между двете страни в сферата на културата и туризма, предстоящи съвместни прояви и развитие на бизнес отношенията.

Анатолий Макаров посещава Сливен за първи път. Той сподели пред кмета, че е впечатлен от чистотата в града. Според него, Сливен е подреден и много хубав град.

Посланикът е в Сливен по повод провеждането на традиционния Регионален фестивал на руската песен и танц, който тази година се провежда за 16-ти път. Проявата беше официално открита от кмета Стефан Радев. Той приветства участниците от самодейни състави от общината и пожела успешно представяне. Гостите и участниците бяха поздравени и от посланик Макаров.

Advertisements

One response to “Посланикът на Русия в България посети Община Сливен

  1. Боже, за каква чистота може да се говори в Сливен?! От къде е минал този човек- посланикът?!? Та то в Сливен няма здрав тротоар, неразбита и неразкопана улица, а после на две, на три закърпена! Бордюри разрушени, начупени! Излезеш ли извън Ларгото отпадъци, боклуци, силно обичащите животните граждани и те са дали своя принос- извеждат ги на разходка, но никой не се сеща, че след тях трябва да се почиства! Просто понякога се учудвам .., ? Някои сякаш живеят в друг град , в „друг свят“ , по – други улици минават – не по-тези, по които всички ние се движим! Или може би са престанали да виждат печалните гледки и картини от действителността около нас!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s