Еничарят Евгений Михайлов вилня в студиото на Би Ти Ви, стигна до бой с патриот

Луд скандал развихри в студиото на Антон Хекимян кандидат-депутатът от ДОСТ Евгений Михайлов. Режисьорът обвини журналиста, че цяла седмица агитира в полза на БКП-БСП и завръщане на възродителния процес.
Искате нов възродителет процес ли? Свързвате ДОСТ с Турция! Непрекъснато Ердоган, Турция, Евгени Михайлов…В момента се готвят да нарушат българската институция хора юристи, политици.. ., изригна  Михайлов.

Цял месец вие се занимавате с възстановяване на комунистическия режим и агитирате българите. Какво искате – нов Възродителен процес ли, искате да подкрепите Корнелия Нинова за това какво ни е отнела демокрацията? Цяла сутрин ви слушам как говорите срещу Турция, срещу Ердоган… Вие ни наричате с Боздуганов еничари, защото искаме да разрушим монопола на Доган, продължи тирадата си режисьорът.

Какво общо имат ДОСТ с Турция и Реджеп Ердоган, попита представителят на ДОСТ водещият, който му зададе въпрос какво ще се случи с отношенията между България и Турция. И отново Михайлов повиши тона: Скоро ще видите турски флаг на българско училище, ще видите неща, които няма да ви се харесат, ако продължавате провокацията срещу ДОСТ и попита какво да направят от партията с много хора, техни избиратели.

Нямате морал, вие сте срам – наля масло в огъня с появяването си националистът Юлиан Ангелов. Той захвърли книгата за Възродителния процес, която Михайлов поиска да му подари.За малко да се стигне до бой.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s