Кольо Милев: Всичко, което обещах като кмет, го изпълних. И като депутат ще работя за доброто на целия сливенски регион!


Само с единение на българската нация страната ще върви напред. „Това е и моята основна цел”, заяви кандидатът за народен представител от БСП – Сливен ген. Кольо Милев на среща с граждани от кв. „Сини камъни”.
„Живеем в бурно време, в година на промяната. Злобата между нас не трябва да ни отдалечава, а трябва да върви към единение.  Необходимо е страната ни да тръгне към по – справедлив и по-демократичен път” , каза още той. „Сред приоритетите в работата ми като народен представител ще бъде намиране на нови инвеститори в областта на промишлеността и туризма. Сливен има капацитета и възможностите. Искрено се надявам да се разшири пазарът на родното производство, да се открият нови работни места и да се увеличат доходите на работещите”, изтъкна Кольо Милев.

Сливен е земеделски район с развито селско стопанство. Необходими са обаче още облечени режими за реализация на селскостопанската продукция на производителите.

Милев подчерта, че ще работи и за намиране на средства за довършване на пречиствателната станция за питейни води в Сливен, проблем, който стои неразрешен от години. Друг приоритет ще бъде възстановяване на спортната слава на Сливенска област чрез подобряване на спортно
-материалната база на клубовете в града”.

„Доказал съм го през четиригодишния си мандат на управление като кмет. Всичко, което обещах
го изпълних. Ще продължа да държа на обещанията си. Промяната трябва да продължи и през тази, и през следващите четири години, а не избори до „дупка”, подчерта още кандидатът за народен представител Кольо  Милев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s