Кольо Милев: Народът иска промяна, но му готвят подмяна!

 

Ще пробват да ни натресат нова тройна коалиция – ГЕРБ, Марешки и Патриотичния фронт, твърди бившият сливенски кмет и настоящ кандидат-депутат от БСП

 17021737_136291730225180_3652744448331624722_n

Народът иска промяна, но му готвят подмяна. Това коментира пред „Сливен ДНЕС и УТРЕ” бившият кмет и настоящ кандидат-депутат от БСП о.р. ген. Кольо Милев.

 

Хората показаха, че искат промяна на политическото управление. Имам обаче съмнения, че доскорошните управляващи са задействали схема за подмяна на вота. Те ще загубят изборите – това показват социологическите проучвания. Но ще се опитат да създадат нова тройна коалиция – ГЕРБ, Патриотичния фронт и формацията на Веселин Марешки „Воля“. Аптекарският олигарх ще замени кадрите на разпадналия се Реформаторски блок.

 

Ще припомня, че обвързаността и зависимостта между ГЕРБ, Патриотичния фронт и Марешки пролича още на президентския вот. Марешки подкрепи ГЕРБ, а от Патриотичния фронт нарекоха ген. Радев „страхливец“ и „некомпетентен“. Но фактът, че 4 месеца след президентските избори рейтингът на държавния глава продължава да е висок, с рекордни проценти от началото на прехода, показва, че хората одобряват започналата промяна на политическото управление. В това е надеждата и вярата ни – че на 26 март промяната ще бъде затвърдена и българите ще живеят по-добре.

Вашият коментар