Любо Кольовски: С изказването си в Сливен Борисов призна, че досегашните изборни „победи“ на ГЕРБ са били резултат на търговия, измами и фалшификации!

39337_ye9olvihshefgerslc1rx2oqdeeoiyСмяната на главния секретар на МВР и областните управители говори, че БСП се готви да купи изборите. Учудващ е фактът, че тези смени се правят в градове, където ГЕРБ няма най – добри резултати, като Перник, Видин, Враца и Монтана. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен.

„В тази предизборна кампания се използват всички средства, включително и говорене на неистини, като това, че са Европейската комисия е спряла земеделските програми. Всъщност се оказа, че тази програма е изтекла и усвояването на фондовете по нея е 96-97%. Това е клиширана манипулативна атака“, оплака се Борисов.“.

Тази дописка искрено ме зарадва. Тъй като пряко, а и косвено, доказва, че досегашните изборни „победи“ на ГЕРБ са били резултат на търговия, измами и фалшификации. Известно е от психологията, че всеки индивид, който подозира друг индивид, съди по себе си, по собствените си бивши действия. И това е така, понеже дълбоко в себе си носи идеята за измамата. Точно тази измама, която подозира, че му готвят, в голяма степен реваншистки, първият индивид я носи някъде в полевата си раница, пълна с какви ли не измами и подлости за отговор на предишни.
А социолозите отсега предупреждават, че ако Бойко го „бият“ на тия избори, още на следващия ден улицата ще събори правителството на БСП.
Иначе социолозите са независими, обективни, високи, руси и със сини очи.
И по никой начин не подозират подготовка на анархия, за сметка на всички нас.

Любомир Кольовски
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s