Б.Борисов в Сливен: БСП се готви да купи изборите

640-420-bojko-borisovС освобождаването на главния секретар на МВР Георги Костов, смяната на областни управители, сега сигурно ще започне смяна и на полицейски началници, БСП се готви да купи изборите. Това заяви в Сливен лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от „Дарик“.

„Не знам как уж изборите бяха най-честните, най- прозрачните,а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше до сега, но явно, че ще се направи интервенции и БСП се готви да купи избори”, коментира Борисов. Вероятно това е първата стъпка, добави лидера на ГЕРБ. „Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположение”, добави още той. Това е както преди една седмица Огнян Герджиков, да угоди на Корнелия Нинова, че са спрели програма в земеделието се оказа, че тя е свършила, а не е спряна. Бойко Борисов благодари на министъра на земеделието в служебното министерств , че е опровергал тази поредна клиширана, манипулирана атака.

„Пак ще ги победим, и земеделския сектор очаква това от ГЕРБ, защото са работили и с едните и другите и знаят какво ги очаква,”  каза още лидера на ГЕРБ Борисов.

Сливен е домакин на  кръглата маса „Конкурентоспособно и пазарноориентирано земеделие“ в Сливен, на която присъства и председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s