Натириха Кольо Милев чак на 10-то място в листата на БСП, шефката на комсомола – осма, Деян Дечев – втори

pkf-e1446479026454Бившият депутат Деян Дечев е на второ място в листата на БСП за парламентарните избори. Решението взе областният съвет на партията в понеделник вечерта, съобщи пред Sliveninfo областният председател Асен Гагаузов. На трето място е Пепа Беева, бизнес дама от Нова Загора, която бе и кандидат за кмет на общината. Четвъртото място е отредено за коалиционен партньор. На пето място е Мариета Петкова, известен активист на БСП и общински съветник в Сливен. Шестото място е за Ваня Колева, председател на БСП в Твърдица. Седмото е коалиционен партньор. Шефката на комсола /Младежкото обединение на БСП/ Вероника Делибалтова е чак на осмо място. Деветото място е за Митко Митев от Нова Загора, информира Sliveninfo.

На десето място е бившият кмет на Сливен-Кольо Милев. Единадесетото място е за д-р Наташа Петкова, а дванадесетото е за доктор Събина Петканска.

Водач на листата е Таско Ерменков.

Бел. на „Сливен ДНЕС и УТРЕ“Тъй като изборите ще се проведат по старите правила, с преференциално гласуване, никой освен водача няма да бъде сигурен депутат, защото преференциите могат да пренаредят листата.

/На снимката – отляво на дясно – Мариета Петкова, пета в листата, общинският лидер Атанас Делибалтов, който се отказа от номинация, Кольо Милев, който е десети и вторият в листата Деян Дечев/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s