Евреин се гаври с православния кръст на връх Тодорка

0000330031-article2Израелски турист скандализира Банско след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на връх Тодорка, в Пирин планина. Оз Резенберг е татуист от Израел, наскоро бил на почивка в Банско.

По неясни извратени причини мъжът се съблякъл гол по прашки и си направил неприлична фотосесия със сноуборда си до православния кръст. А след това разпространил кадрите.

Кадрите са пуснати на 24 януари, те обиколиха социалните мрежи и предизвикаха голям скандал и недоволство. Хората в Банско възприеха снимките като гавра с православната вяра.

„Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан, това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии заляли социалните мрежи в отговор на провокацията.

Очевидно израелецът е осъзнал грешката си и побърза да се покае в социалните мрежи със следния пост: „Не исках да обидя никого от вас, българи, или религията ви, беше направено само за смях. Изтрих снимката и съжалявам отново.“

Приятелите му са били силно притеснени да не се случи и дипломатически скандал.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s