Сливенското Дружество за приятелство с народите на Русия и ОНД проведе годишното си събрание

thumbВ конферентната зала на Областна администрация – Сливен днес се проведе годишното събрание на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД – Сливен. Поканена за откриването беше областният управител Татяна Петкова, като присъстваха председателят на дружеството Марин Кавръков и членовете му.

„Запозната съм с дейността на Дружеството за приятелство с народите на Русия и ОНД. Приятно впечатление ми прави, че Вие винаги активно участвате в честването на националните празници, както и при отбелязването на други исторически дати,“ каза Петкова и допълни, че от години следи ежегодния Фестивал на руската песен. „Пожелавам Ви все повече участници и с всяка година фестивалът да става все по-добър. Поздравявам Ви за ентусиазма и желанието, с които реализирате Вашите идеи. Желая здраве, много успехи, положителни емоции и да осъществите все повече Ваши инициативи, а аз и екипът ми ще продължим да Ви подкрепяме, както и досега,“ завърши областният управител.

Петкова и Кавръков връчиха на членове на сливенското дружество дипломи от проф. Захариев – председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, за активна дейност за развитието на сътрудничеството между България и Руската федерация и народите от ОНД.

Събранието продължи с отчет за изминалата година и приемане на програмата за настоящата.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s