НИНОВА И ГЕН. РАДЕВ ВЪРНАХА БОРИСОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТ „БАЙ ХУЙ“ ТРЕТА СЕРИЯ!


%d0%be%d0%b3%d0%bd%d1%8f%d0%bd-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%b2-04022015-1Единствена АФЕРА ви го каза прямо в очите
– ще ревете, когато видите състава на служебния кабинет. Не, защото ще е кой знае колко дълготраен, а защото е ЗНАКОВ, и изключително важен за идващите предсрочни парламентарни избори, насрочени за 26 март.

АФЕРА ще ви каже само, че с този служебен кабинет – лицето Корнелия Нинова върна Борисов за трети път във Властта. И неслучайно не употребяваме „връЩА“, а „върНА“.

ЛЪЖИТЕ на Корнелия Нинова, че нямала нищо общо с реденето на служебен кабинет, са нагли, лицемерни и унизителни. Никак не е случайно и това, което днес избляботи дежурният „гуру“ на БСП Стефан Данаилов – Ламбо, че нямало нищо лошо в това БСП и ГЕРБ да се коалират, и че не трябвало така остро да се реагира на ГЕРБ.

БСП с този служебен кабинет се самогилотинира. По-отвратителното е, че отряза главата на „льотчика“ си ген. Румен Радев, който пък показа, че е – не ни е удобно да го назовем в прав текст – но е нещо свързано с „маринкин“.

А да ви е честит „Бай Хуй“ трета серия!

СИМБИОЗАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ТУК И НЯМА ДА СИ ОТИДЕ, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ИЗРИТАНА С ШУТ– ДО ЕДИН!

И една малка прогноза на АФЕРА – СЛЕД ЦЕЛИЯ ТОЯ СИМБИОЗЕН ТЮРЛЮГЮВЕЧ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ЧОРБАДЖИИТЕ И, ТОЯ ПЪТ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ГРАМ МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ НЯМА ДА ГЛАСУВА, ОСВЕН БЕТОННИТЕ ТИКВИ НА ПАРТИЙНИТЕ ЕЛЕКТОРАТИ.

И аз, като Георги Дренчев в послеписа, ще кажа: Айде, че имам по-важна работа.

Веселина Томова

П.П. Георги Дренчев: Няма как да лицемеря по темата за служебното правителство. Ако този състав беше обявен от роско, вече щеше да отича в мрежата от гневни статуси. Политкоректността е болест, каза днес Биг Джо в един клип от Ел Ей. Изборите са зад ъгъла и те ще се водят между твърдите партийни ядра, дали ще е Ези или Тура, за мен е без значение, не мисля че нещо е поправимо. Айде, аз имам по- важна работа.

огнян герджиков

Съставът на служебния кабинет вече даже не ни интересува. Това са имена, които днес циркулираха на „Дондуков“2 – дали ще са те, или такива, като тях, е все тая.

Служебен премиер: Огнян Герджиков – мазен, царски екземпляр, минаващ за симпатичен с „остроумие“. Рожба на Симеон Сакскобурготски. А Симеон е бащица на Бойко Методиев Борисов.

Финансов министър – Кирил Ананиев, зам.-министър на финансите в правителствата на Костов, Сакскобургготски и Станишев. От Бай Тошо през съветник на Гоце – и по пътя прибрал половин милион от ония „бонуси“.

Външен министър – Ради Найденов, бивш посланик в Берлин и бивш началник на кабинета на премиера Сакскобургготски. Царска рожба. Рекохме ви, че превръщат „убавия“ ви „генерал- льотчик“ в „нов“ „Симеон“.

МВР – Пламен Узунов, бивш директор на полицията в Пловдив. Е, това вече, е смях в залата. Но пък удобничък, толкова, че да те накърти.

Министър на икономиката – Теодор Седларски, декан на Стопанския факултет на Софийския университет. Поредното „хабилитирано лице“. А като чуем „хабилитирани“, направо мамата си трака. Страх ги е да отидат и до тоалетната.

Министър на културата – Рашко Младенов, актьор. На това място директно си мислим, че по-добре беше да извадят Издислав за министър на културата.

Социален министър – Гълъб Донев, бивш социален зам.-министър. Гълъб да си, майко мила, нали и те летят.

Министър на екологията – Росен Асенов, бивш главен секретар на МОСВ. И тоя изваден от номенклатурата.

 …. и така нататък.  Те са на всеки километър.

Афера.бг

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s