АКО СИДЕРОВ СИ ВЯРВА, ЧЕ Е ПОЛИТИК, ИМАЩ КАПАЦИТЕТА ДА ПОУЧАВА ГЕН. РАДЕВ, ЗДРАВНАТА РЕФОРМА НА МОСКОВ НАИСТИНА Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ

1474020205-dsc-0151jpg„Аз съм в политиката пряко от над 25 години, така че нека се вслушва в политици с опит, като мен, и всичко ще бъде наред“, обърна се Сидеров към новия президент, забравяйки, че е последният човек в този парламент, който може да учи ген. Радев на каквото и да е.
На какво ще учи Сидеров един генерал от авиацията? – На замеряне на стюардеси с кюфтета в германското въздушно пространство? На физическа атака срещу френски дипломат, пак във въздуха? На пиянски нощни похождения по ул. „Раковски“ ? На щурма на ВИТИЗ за респектиране на непослушни студенти? На граждански арести край „Орлов мост“ на неудобни нему граждани? На служебни воаяжи за милиони в парижкия хотел „Четири сезона“ и в кубинския курорт „Варадеро“? На нападение на полицаи пред парламента? На вербално малтретиране на репортери с истеричния призив „Извини се, бе!? На позорното упражнение със златния пръст – един път за първия кабинет „Борисов“, втори път за кабинета „Орешарски“, трети път за втория кабинет „Борисов“, заедно със заклетия си душманин Валери Симеонов, когото 8 години плюеше, кълнеше и съдеше.
Ако Сидеров си вярва, че е опитен политик, имащ капацитета да поучава ген. Радев, здравната реформа на Москов наистина е пълен провал.

Велизар Енчев
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s