Реформаторът Гроздан Караджов се побърка. Вече иска импийчмънт на Румен Радев!

%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%bd-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%b2-04022015-1Заради заплахата към народните представители трябва да се иска импийчмънт на Румен Радев. Това каза народният представител от Реформаторския блок Гроздан Караджов във връзка с първата реч на новоизбрания държавен глава Румен Радев.

„Накрая, когато заплаши Народното събрание и народните представители – вие имате още една седмица – това показа един неуравновесен характер, който по никакъв начин не може да бъде обединител на нацията“, коментира Караджов. Според него това е първото падане на маските на „новоизлюпения президент“.

Караджов определи речта на Румен Радев като безсъдържателна и без акценти, които могат да бъдат отграничени. „Същата реч, ако замените в нея думите ЕС и НАТО със Съветски съюз и Варшавски договор щяха да звучат и преди 20 години“, коментира той и обърна внимание, че не е трябвало да я срича. „Трябваше да си прочете тази реч поне веднъж предварително, защото това е неуважение към народните представители да се срича по този смешен начин“, Гроздан Караджов.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s