Вицето Маргото Попова потресена от наглостта на Плевнелиев

president-bg1_

много слаба слаба добра много добра страхотна

От кабинета на вицепрезидента недоумяват защо Плевнелиев не е изпълнил обещанието си да даде отчет за работата като президент по време на интервюто, което бе анонсирано по този начин, а вместо това е започнал осъзната атака срещу Маргарита Попова

Вицепрезидентът Маргарита Попова лично ще потърси сметка на Росен Плевнелиев за опитите да я дискредитира вчера от тв ефира. Попова е потресена от наглостта на държавния глава, а членовете на кабинета й са омерзени от лъжите му.
„Г-жа Попова помоли протестиращите срещу Плевнелиев, воглаве с Бареков, да престанат да протестират и да свалят плакатите си и им обясни, че действията им уронват престижа на институцията. Те я послушаха и протестите престанаха. Не можем да си обясним защо Плевнелиев провежда активно мероприятие срещу вицепрезидента“, заявиха от екипа на оклеветената дама. От кабинета на вицепрезидента недоумяват защо Плевнелиев не е изпълнил обещанието си да даде отчет за работата като президент по време на интервюто, което бе анонсирано по този начин, а вместо това е започнал осъзната атака срещу Маргарита Попова.

Вашият коментар