ЛЪСНА КАК МАРЕШКИ „ОСИГУРЯВА ЕФИР“ И ЗАЩО „БАДЖАК“ ЖУРНАЛИСТИКАТА ГО ЗЯПА С ТЕЛЕШКИ ВЪЗТОРГ, СПЕСТЯВАЙКИ МУ ИСТИНСКИТЕ ВЪПРОСИ!

veselin_mareshki_212 януари 2017 година. Предаването „Открито“ на Валя Ахчиева по БНТ: http://imedia.bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/kakvo-razkrivat-srs-tata-za-zadkulisieto-u-nas-i-za-vrazkite-na-biznesa-s-podzemniya-svyat-12-01-2017

Потърсен за да даде своята гледна точка по изнесените скандални факти в разследването на Валя Ахчиева за връзки на Веселин Марешки с подземния свят, в лицето на наркобоса Веско Жеков, както и за делото заведено срещу него за рекет и нанасяне на телесна повреда, лицето Марешки, отказвайки да говори за делото пред Валя Ахчиева, казва дословно: „…Аз ще ви осигуря ефирно време в друга телевизия, където ще излезете и ще ми задавате каквито искате въпроси на живо….“

Марешки иска Ахчиева да подпише „споразумение“ с него, после казва, че иска да се подпише „договор“ с Валя Ахчиева за това какво да пусне в ефир и какво не от неговите думи.

Така ЛЪСНА ГРОЗНАТА МАНИПУЛАЦИЯ, КОЯТО ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА В КУПИЩА МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ, ПОКРАЙ ЛИЦЕТО МАРЕШКИ!

Лицето Марешки, което очевидно мери всичко и всички с аршина на бакалия, е готов „да осигури ефир в друга телевизия“ на Валя Ахчиева.

Как се „осигурява ефир“ от страна на бизнесмен в телевизия? Много просто. Като се плащат луди кинти.

Сега си припомнете колко пъти лицето Веселин Марешки в последно време цъфваше по bTV  , по Нова телевизия, по Канал 3 и където още се сетите из медиите, припомнете си телешкия ням възторг, с който го зяпаше в устата „баджаковата журналистика“, спомнете си как нито Цоловата, нито Николаев, за Жени Марчева и Цецка Ризова пък да не говорим, посмяха да му зададат и една запетая от въпросите, разследвани в „Открито“ на Валя Ахчиева – за горивата, за делото на Марешки, за връзката му с наркобоса и боса на проституцията Веско Жеков…

На практика, поради изобилието на акъл, самият Веселин Марешки си призна как аджеба се подвизава по „независимите“ телевизии и как „осигурява ефир“, за да му слушаме глупотевините.

Че „баджак“ журналистиката в България е стигнала дъното, е известно и бездомните кучета край бензиностанциите и аптеките на лицето Марешки.

Альоо, ДЖурналята, следващият път като се надупите „в осигурен ефир“ пред Марешки, бъдете така добри, да сложите в горния десен или ляв ъгъл, според ориентацията си, надписче: „Платено интервю“. Защото иначе или сте лъжци, или сте мишоци, които не смеете и един въпрос напреки да зададете на „честния“ политик!

Afera.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s