В община Сливен няма бедстващи и закъсали хора

812011edb72f42e280b8a7d5c14bd348

Пътищата в община Сливен са проходими при зимни условия. Няма бедстващи и закъсали хора. Няма населени места без ток и вода. Общината е скована в лед, но екипите работят по общинската пътна мрежа и по улиците на града. Продължава работата по обработка със соли. Най-затруднени и опасни са наклонените улици, където снегопочистващата техниката не може да работи ефективно. Обработени със соли са автобусните спирки и тротоарите пред тях, около училищата и здравните заведения. Затруднение има по улиците „Сирак Скитник”, Стефан Егаров” и „Овчарска”.

Общинските пътища също са проходими при зимни условия. Техниката работи в планинската част. Пътят Чуката – Меча поляна е пробит, но трудно проходим. Усилени са екипи за опесъчаване в селата в равнинната част на общината. Това са участъци на Чокоба – Глуфишево, Злати войвода – Струпец и други.

Щабът продължава работата си. Обработват се всички сигнали на граждани. Общинската администрация изразява удовлетвореност, че хората се съобразиха с тежката зимна обстановка. Остава в сила предупреждението за гражданите да почистват тротоарите пред домовете си и да се съобразяват с метеорологичната прогноза.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s