16-годишна ромка с три деца взема по 1500 лева помощи на месец

 

16-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b016-годишно сливенско момиче е вече майка на три деца. Първото го е родила, още когато е била на 12 години. За трите си деца непълнолетната ромка взема помощи в размер на около 1500 лева. Около 21 вида помощи имат право да получават ромите.

 

Това е установено от изследвания, които са направени от Центъра за демографска политика. Какво би мотивирало това момиче да учи, да работи и да се развива?!  Какво поколение оставя една малолетна майка, след като голяма част от децата й се раждат недоносени?!

Advertisements

5 responses to “16-годишна ромка с три деца взема по 1500 лева помощи на месец

 1. На какво основание и с какво с повече от българите са за да небъдат потпомагани и бедните български семейства.. Грозна гледка е….

 2. Приятели,

  Браво… Доживяхме да видим “циганска солидарност”…
  Проблемите на 13 годишната циганка от Сливен и креватчето за чавето и, ЩЕ се решат скоро…, може би… Усвоилите за циганска “интеграция” 20 милиарда лева ЦИГАНСКИ “милосърдни” организации…:
  – Асоциация „Интегро“, Български адвокати за правата на човека, Български хелзинкски комитет, Дружество за изследване на малцинствата „Студии Романи“, Дружество за турски език и култура, Етническа хармония, Институт за изследване на интеграцията, Институт за политически и правни изследвания, Международен център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия, Фондация „Джендър проект в България“, Фондация „Етнокултурен диалог“, Фондация „Етнопалитра – Трубадури“, Фондация „Здравни проблеми на малцинствата“, Фондация „Либерална интеграция“, Фондация „Междуетническа инициатива за човешки права“, Фондация „Център на неправителствените организации“ – Кърджали, Център за подпомагане на хора, преживели изтезание – АСЕТ (!?!), Бюро за самопомощ Столипиново, Еврейски комитет „Цион“, Еврейски център „Хабад“, Женска независима ромска организация Кармен – Разград, Женско ромско сдружение „Добра Майка“ – с. Вардун, Инди-Рома-97

  Са заявили единодушно…:
  – ТРЯБВАТ НИ ДА УСВОИМ САМО ОЩЕ 2 МИЛИАРДА И ЩЕ НИ ОСТАНАТ ПАРИ ЗА ЦИГАНСКО КРЕВАТЧЕ НА ЧАВЕТО…, А ЗА АПАРТАМЕНТ ЩЕ ЧАКА ОЩЕ 10 ГОДИНИ…!
  .

 3. Браво на Румен! Без даго мързи иброи сумати фондации. Циганката и 30 деца да роди няма шанс даги вземе тези пари. Това е предрлно ясно. В заглавието така е написано… сякаш от 5 години редовно получава по 1500лв.
  Празни приказки. Но давидим колко мало умни българи ще повярват.

  • Докога ще продължи това безумие в България, малолетни да раждат, да й се дават по толкова много пари и помощи без да са дали нещо в замяна на държавата? Въпроси много… отговор няма. Никога няма да се интегрират ромите поне тая част от тях които продължават да раждат по на 14 години Господа Управляваши нужно е твърд закон за това престъпление. Или приказката продължава Не е луд този който яде баницата, а този който я дава. Няма такава държава. Позор и срам за България…

 4. Спрете да разпространявате такива идиощини такива тъпотии тоя който го пише дали си вярва на написаното.Не стига че държавата ни преибава със уж получените заплати там направо е ужас,не плащат нощен труд не зачитат никакви права на работника ,а вие сте тръгнали да пишете глупости ,ама наистина вече прекалявате?!?!? Как може 1500 лв,абе някой да не е объркал последната нула а.Жалки драскачи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s