Сливенски депутат: Зад БСП стоят българските олигарси

4ec3c87dee875ccc35a460e9e535559c

Сливенският депутат Петър Петров от Патриотичния фронт се учуди на твърдението на народен представител от БСП, че той е представител на лява партия. „БСП не ни подкрепиха по въпроса с пенсиите, и как да ни подкрепят, като зад тази партия стоят българските олигарси“, каза Петров в предаването „Денят ON AIR“.

Петров казва, че каузата, зад която стои неговата политическа партия, е работата „за благото на България“.

Избраният от Сливен народен представител уверено заявява, че целта на ПФ е всички партии да вземат пример от тях. „Ако всички партии започнат да говорят като нас, но и да действат като нас, тогава ще можем да се оттеглим и да си гледаме нашия бизнес“, каза той. „Много от нас са напуснали успешния си бизнес, за да дойдем в парламента и да ни замерват с яйца“.

Петров определя Патриотичния фрон като честна, мислеща и действаща, единствено в полза на обществото партия, но също и която е водещата сила, спомогнала ВМРО да бъде в Народното събрание.

Освен това, депутатът визира лидерът на патриотичния съюз – Валери Симеонов, като го определи като честен човек. „Като гледате нашия лидер, дали ви прилича на човек, който обича игрички и задкулисие.“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s