Сливенският владика: България да спре приема на бежанци, след като не може да осигури достоен живот за пенсионерите!

dsc_3531България е изчерпала капацитета си и не може да приема повече бежанци. Това заяви пред радио „Фокус“ Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий. Според него, страната ни не може да се ангажира с издръжката на повече хора, при положение, че има затруднения да осигури достоен живот на пенсионерите и хората с увреждания.

Друг проблем, според владиката, е че в България проникват хора, за които не се знае дали не представляват опасност.

Митрополит Иоаникий заяви, че хората се отдалечават от Бога и неговите завети и това е причината за терора, който ни залива. Негово Високопреосвещество призова хората, независимо към каква конфесия принадлежат, да отворят душите си и да запазят  мира.

Advertisements

3 responses to “Сливенският владика: България да спре приема на бежанци, след като не може да осигури достоен живот за пенсионерите!

  1. „Според него, страната ни не може да се ангажира с издръжката на повече хора, при положение, че има затруднения да осигури достоен живот на пенсионерите и хората с увреждания.“

    Като един млад гражданин на Република България с удоволствие си отстъпвам мястото на всеки един достоен пенсионер, така че да живее Благоприятно в нашата чудна страна.

    Поздрави от другата страна на границата!

  2. Православната църква, трябва да засили влиянието си във всички сфери на общественият живот, благодарение на Православието, България е оцеляла през вековете!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s