1 ЛЕВ ЗА ЧАС ЩЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ПАРКИРАНЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

vlcsnap-2016-04-06-07h52m25s130

По тази причина опозицията от БСП настоя месечният абонамент за паркиране без обозначено място да бъде намален от 80 на 50 лева. А живущите в синята зона да плащат вместо по 12, по 5 лева месечно за един автомобил или годишна такса от 60, вместо от 105 лева.  Искането обаче не мина под натиска на управляващите от ГЕРБ и още няколко по-малки партии. Накрая тарифата бе приета от съветниците с 21 срещу 19 гласа.

Така сливенци, които живеят в центъра на града, ще плащат годишна такса от 105 за първи и 210 лева за втори автомобил или два пъти повече, отколкото плащат бургазлии. В морския град, според информацията от интернет-страницата за интегрирания  градски транспорт на община Бургас, годишната такса е 43,20 лева с ДДС за първи и 86,40 лева с ДДС за втори автомобил.  Служебният абонамент в Сливен е 150 лева на месец, като от приетия текст не става ясно дали в тази стойност е включен ДДС, а в Бургас – 200 лева с ДДС./ТРУД

Advertisements

One response to “1 ЛЕВ ЗА ЧАС ЩЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ПАРКИРАНЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

  1. И така за да си оставиш сутрин детето на детска градина левче. При второ дете оставянето на у-ще хоп левче и станаха два лева. Работиш, работиш пък запразниш да вземеш децата два лева. Честити 4 лева на ден.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s