Ученията на НАТО съсипаха селскостопанската продукция в Сливенско

ОТ ПОЩАТА

photo_verybig_98270

 

Преди десетина години нашите млади ръководители ни вкараха в НАТО и ЕС, без да ни питат дали сме съгласни за това. От тази промяна за мястото на България в глобалния свят резултатът е ясен. Останахме без армия, унищожихме отбранителните си ракети и въоръжение, подарихме на Република Македония танкове и гаубици от тежката земна артилерия, разрушихме си военното разузнаване. Сега натовски войски сноват из българското черноморие, а техните самолети се ширят във въздушното ни пространство.

 

Заради учения на НАТО тази година е съсипана селскостопанската продукция в ямболско и сливенско, защото почвата, въздухът и водата са отровени.

 

Изпълнявайки директивите на Брюксел, си разрушихме селското стопанство и промишлеността. Загубихме огромния руски пазар за нашите стоки. Установи се трайна безработица, ниска раждаемост и висока смъртност за нашата страна. Извършена бе криминална приватизация. В резултат на всичко това два милиона българи в детеродна възраст емигрираха в чужбина, а България остана най-бедна в ЕС. Няма съмнение, че планът е в действие – постепенно, но сигурно ликвидиране на българската нация.

 

Христо Глухов

Advertisements

One response to “Ученията на НАТО съсипаха селскостопанската продукция в Сливенско

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s