АФЕРА.БГ: ЗАРАДИ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ 5,6 МЛРД.! МИНИСТЪРКАТА БЯГА В БРЮКСЕЛ!!! ЦАЦАРОВ ДА Й ОТНЕМЕ МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАСПОРТ!!!

Чудовищен скандал се крие в Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд ”Земеделие“!

Заради министърката на земеделието Десислава Танева, Миньна -Грудев,  и Пора, и още 10-на мухльовци, България изгуби през последната половин година 5 милиарда и 600 милиона лева.

От невероятната наглост на тези хора и безумието на няколко алчници сега ще страдат всички български земеделци и бенефициенти на ПРСР.

Държавен фонд “Земеделие“ е БЕЗ ДИРЕКТОР от ЕДНА ГОДИНА – от 29.12.2015 година!

Танева и Порожанов свикват Управителен съвет на Държавен фонд “Земеделие“ на 28.12.2015 год., на който правят нещо невиждано – успяват да осерат така нещата, че освен парите за 2015 година, сега се изгубват и парите платени през цялата 2016 год  – и най-вероятно след Нова година ще бъде изцяло спряна и ПРСР 2014-2020.

На въпросното заседание на Управителен съвет на Държавен фонд “Земеделие“, нервите им не издържат от ужас, че всеки момент могат да бъдат изхвърлени и решават да играят „ва банк“, явно изхождайки и от правната неграмотност на Мутрата-слънце, като впоследствие причиняват милиардни загуби и пагубни последици за българските земеделци.

Там решават в едно заседание да се „самосезират“ като възстановят и уволнят предходното ръководство на ДФЗ, което е спечелило делата срещу тях, без то самото да е предприемало каквито и да правни постъпки в тази насока…?!?

И така в нарушение на Кодекса на труда, на специалния Закон за подпомагане на земеделските производители, на Устройствения правилник на ДФЗ и на съдебните решения, „гениите“ от  Управителния съвет на Държавен фонд “Земеделие“ начело с Танева и Порожанов  изфабрикуват 2 БРОЯ ! различни протоколи, с които решават че са наредили пасианса си.

Протокол №91 е от Държавен фонд “Земеделие“:

1

Без подписи, без имена, безотговорност, безумие.

А ето това е Протокол №91 е от Министерство на земеделието и храните:

2

3

Тук трябва и да има задължително графологична експертиза – за да се види кой се е подписал и кой ще става обвиняем , както и на кого е подписа в полето на Грудев или Татарски!

А кой протокол е истинският и има ли въобще такъв – задача за с повишена трудност за идиоти?!

Както се чува и от признанията на Десислава Танева – всичко е направено без да се спазва нито буквата на закона, нито е спазила йерархията – явно или е забравила да предупреди шефчето си, или пък тя е минала през главата му, като симитлийски снегорин през девствено снежно поле, защото в ЗПЗП е изрично записано в съгласуване на министър-председателя съгласно чл.18, ал.3 от ЗПЗП.

4

и чл.6, ал.2, т.1 и чл.9, т.4 от Устройствен правилник на ДФЗ

5

И така всички весели и щастливи – яли пили и се веселили за Новата 2016 година и давали интервюта през  4 месеца, как всичко са си уредили:

6

78

9

10

НО, по-наблюдателните от Вас, драги читатели, ВЕЧЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ. 

П.П.  АФЕРА НАУЧИ ПРЕДИ ЧАС, ЧЕ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА СЕ ГОТВИ ДА ИЗБЯГА УТРЕ В БРЮКСЕЛ, А РУМЕН ПОРОЖАНОВ ВЕЧЕ СИ Е ПРЕНАЗНАЧИЛ СЕКРЕТАРКИТЕ И ИЗНАСЯ ТОРБИ С ДОКУМЕНТИ ОТ ФОНДА, КАТО СТЯГА БАГАЖ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ – МОЖЕ БИ ЮЖНА АФРИКА, ЗАТОВА НЕКА ДА СЕ ЧУВСТВА СЕЗИРАН ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ – НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ ОТНЕТИ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАСПОРТИ НА ТАНЕВА, ГРУДЕВ, ПОРОЖАНОВ, ВИРЖИНИЯ ДРАГОМИРОВА, АТИДЖЕ АЛИЕВА-ВЕЛИ  И КОМПАНИЯ, КАТО НИКОЙ ДА НЕ ПРЕМИНАВА ОТВЪД ГРАНИЦАТА.

Да бъде назначена прокурорска проверка още сутринта в Държавен фонд „Земеделие“ и Министерство на земеделието и храните, ДОКУМЕНТАЛНА ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ, защото АФЕРА не се занимава с джипчета, общо за 1 милион, или за една умряла патка – „АФЕРА“ ТУК РАЗКРИВА АФЕРА ЗА 5 милиарда и 600 милиона лева…

ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК И ЗАЩО САМО, АКО ПРОЧЕТЕТЕ УТРЕ И СЛЕДВАЩАТА ЧАСТ ОТ РАЗКРИТИЯТА С ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКУМЕНТИ.

И ПОСЛЕДНО – „АФЕРА“, ЗА ДА ЗАРАДВА ТАНЕВА УТРЕ В БРЮКСЕЛ И СЪОБЩАВА, ЧЕ ТОКУ- ЩО ИЗПРАТИ ПО МЕЙЛ ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, ОЛАФ И КОМИСАРЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ, СВАЛЕНА ПИСМЕНА СТЕНОГРАМА ОТ ЗАПИС НА ДЕСА ТАНЕВА И ТАТАРСКИ, КОИТО ПРИТИСКАТ ЕКСПЕРТИ СЛЕД ТВ ИНТЕРВЮ, ЗА ДА ИЗГОТВЯТ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА СЪБИТИЯТА ОТ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА НАЗАД!

Очаквайте продължението…

afera.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s