МАЛЕЕЕ, МАРЕШКИ С БОДРИ КРАЧКИ ПО ПЪТЯ НА МИШО БИРАТА. ОБЯВИ ГРИША ГАНЧЕВ ЗА „УМРЯЛ“ И „ТЪП“. АПТЕКАРЮ, НЕ ВДЯНА ЛИ, ЧЕ БОКО ЩЕ ТЕ ЖЕРТВА КАТО ЕДНАТА ФИТКА?!

0203_mtvlwИ изгря ремикс на филма „Лудите от стадиона“ по Нова телевизия, по която Веселин Марешки чистосърдечно си призна, че плащал, за да го дават по телевизора и оттук нататък щял да продължава да плаща, за да се появява по телевизиите, че белким ни уврат главите, че той е тоя, мале ле, който се бори единствен срещу всички.

Аз вървя малко преди времето„, изцепи се Аптекарят и направо се джасна челно с вселенските закони. Тоя не само върви преди времето, ами времето го е спряло на дванайсет и пет.

Наблябосвайки трафаретните си банални думички, които във Варна иначе слушаме поне от пет години, Марешки се обяви за „бореца“, зад който стоял „народа“.

Във Варна обаче знаем колко му е даяна на Марешки. До … балотаж, когато му свиват перките Боко, Цецо и компания, ползвайки гласовете му за наивници.

В интервюто бе включен на запис Гриша Ганчев, който буквално смачка Марешки с убийствени въпроси, най-важният от който отдавна разследва детайлно Валя Ахчиева – откъде, аджеба, си купува горивото Аптекарят. „Да каже, и ние искаме да купуваме оттам“, рече Гриша Ганчев. А детайлно е ясна схемата на Аптекаря с ДДС-то, както и с горивото, чиито следи водят към „Ислямска държава“.

И каза Гриша Ганчев онова, което във Варна поне се знае отдавна: „Който го е създал, да си го прибира, че ще бере ядове…“.

Марешки зачерви грапаво лице и в типичния си стил – да плещи преди да мисли, скочи на Гриша Ганчев самоубийствено: „Когато някой умре, сигурното е, че не е разбрал, същото е и когато си тъп“. Впрочем, Марешки цитира текст върху картинка, разпространяваща се във Фейсбук, с което показа, че дори не е чел и „Винету“.

Само на най-простите в тая държава не е ясно каква е играта на Марешки, т.е. каква е играта и схемата, в която е вкаран от Бай Уй и компания.

Обаче. Марешки бодро крачи по пътя на Мишо Бирата. И е крайно време да се освести, че Бай Уй ще го жертва, като едната фитка, без да му мигне оченцето.

Не се ебаваме.

Afera.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s