Вижте по какви проблеми сливенци търсят съдействие от общинското ръководство

 dsc_1766Повече от 20 граждани днес посетиха приемния ден на заместник – кметовете Румен Иванов, Стефан Кондузов, Пепа Чиликова и секретаря на общината Валя Радева. Те потърсиха съдействие за решаването на личните им или служебни въпроси.

Голяма част от посещенията бяха свързани с молби за помощ при проблеми от битов характер, настаняване в общински жилища и осигуряване на заетост.

dsc_1763В приемната на Румен Иванов имаше питане във връзка с допуснато
несъответствие за данък сграда и такса за битови отпадъци за имот в м. „Среди дол”.

Зам.-кметът Стефан Кондузов беше потърсен за съдействие при решаването на проблеми с т.н. воден цикъл на Сливен за определени участъци около площад „17-ти януари”, както и в кв. „Ново село 2”, близо до Старческия дом. Гражданите сигнализираха и за нередности, незаконни гаражи, нерегламентирани търговски дейности, липсващи контейнери за смет. Също така поискаха съдействие от общината за решаване на стар проблем за липса на достъп до имот във вилна зона между Мебелна къща и Подстанцията за високо напрежение.

Сливенски гражданин запозна заместник-кмета Стефан Кондузов с идеята си за благоустрояване на пространството около чешма в с. Злати войвода, за негова сметка. Той иска от общината само да му осигури павета за 125 кв.м. площ.

Посетителите при зам.-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова поставиха лични въпроси, свързани със социални и битови проблеми, както и с професионалната им реализация. Сдружение на диабетно болните потърси съдействие за финансова помощ и кандидатстване за субсидия от Общината. Към заместник-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова и секретаря на общината Валя Радева беше отправено предложение за съвместна работа във връзка със зала „Сливен”.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s