Бойко в паника! 2 % преднина за БСП пред ГЕРБ, сочат последните проучвания. Отлагат изборите?!

boko-ebasiИстинската причина лицето Бойко Методиев Борисов да изпадне в тотална паника е, че последните проучвания, които той е видял с очите си, сочат 2 процента преднина за БСП пред ГЕРБ. Борисов пак е вдигнал кръвното и му е станало лошо, довериха за АФЕРА брилянтни източници.

Поради тази причина моментално е вкаран „кризисен план“, който да бъде приложен утре на Консултативния съвет по национална сигурност. Утре надълго и нашироко ще бъде блябосвано как България е в „опасност“, и как „в името на държавността“, Борисов трябва да състави правителство. Сега направете алюзия с това, което единствена писа АФЕРА – че зад сценария „Харманли“ се провиждаше ръката от Банкя.

Правен е опит БСП да бъде вкарана в играта „опасност за България“ и че поради това не трябва да има предсрочни избори, но засега БСП удържа фронта с отказ да влезе в капана на Борисов и компания.

С Румен Радев също е бил правен опит – да влезе и той в клопката, но и Радев категорично се дръпва.

Така утре лицето Бойко Методиев Борисов, този път чрез Консултативния съвет, ще направи опит за пореден лупинг, за да се върне на бял кон. И за да не изтърве кокала.

Видима опора са му така наречените кабелари – патриоти. ДПС категорично му е бил шута, а така наречените „реформатори“ се лашкат, за да осребрят повече кинти.

Това е положението засега. Искат да върнат точно този, който съсипа България, щото страната била в опасност, като че в тая държава има един единствен „юнак“, и то прочут като на….н в Симитли.

Afera.bg


Заглавието е на „Сливен ДНЕС и УТРЕ“

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s