ВМРО и Ердоган – побратимени партии в Европа… Джамбазки козирува на Сайед Камал… :)

Българските патриоти от МВРО и партията на турския султан Ердоган се оказаха в братска прегръдка на Европейско ниво. Можете да я наречете и „сестринска“, в зависимост от нивото ви на еманципация.

Но оказва се, че единственият ни евродепутат-националист Ангел Джамбазки, членува в Алианса на Европейските консерватори и реформисти. Там от 2013 г. пълноправен член е и Партията на справедливостта и развитието на Ердоган.

От 2005 до 2013 султанът е членувал като асоцииран член в ЕНП. Но след като са му отказали пълноправно членство, се преместил при „консерво-реформистите“. Там е получил пълноправен статут, независимо че Турция не е член на ЕС.

През 2014 г. Ангел Джамбазки влезе с листата на Николай Бареков в Европейския парламент. Там са имали различни възможности към коя група да се присъединят, вкл. имало е оферта от истинските патриоти на Марин Льо Пен. На нея и е трябвал 1 депутат от 1 държава, за да си направи група тогава. Но Джамбазки е отказал, и вместо това се е паркирал при „реформо-консервите“. Между другото председател на тази парламентарна група е лице с типично европейското име Сайед Камал.

Джамбазки е в лично качество там, и формално ВМРО не е замесена. Но той все пак е заместник-председател на партията и почти сигурен наследник на Каракачанов. Толкова ярка партийна фигура не може да направи подобен избор, без съгласието на партията си. Т.е. фактически Каракачанов е одобрил братския статус с Ердоган.

Така, вместо с Льо Пен и анти-глобалистите, сме избрали под лидерството на Сайед, и в прегръдка със султана, да се борим за патриотизма в Европа и за запазване на българската нация… 🙂

http://gudelnews.com/

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s